Orientačné dni

Rodičko

RODIČKO je názov nášho nového projektu, ktorý sme sa rozhodli zorganizovať spoločne s rodičmi a odborníkmi z nášho mesta. Formát inšpiratívnych večerov poslúži (nielen) rodičom, ktorí chcú lepšie rozumieť svojím tínedžerom, poznať reálne nástrahy, ktorým dnes čelia a zároveň pri tom všetkom neupadnúť do zúfalstva.

Rodičko je našou odpoveďou na množstvo otázok a prosieb zo strany rodičov a učiteľov vytvoriť podobnú formu vzdelávania adresovanú rodičom. Naším zámerom je popri vzdelávaní rodičov a zvyšovaní informovanosti v aktuálnych témach vytvoriť komunitu rodičov, ktorú spája záujem a chuť hľadať spôsoby riešenia najrôznejších výchovných situácii a inšpirovať sa odborníkmi a okolím.

Keďže sme Rodičko odštartovali (na podnet rodičov) už v období, kedy nie je možné usporiadať hromadné stretnutia, prvé časti prebiehajú online, vždy vo vopred avizovaný dátum o 19:00 hod. Vždy jeden krát za mesiac sa tak môžete tešiť na výživnú hodinu a pol, čas pre vás, čas na  usporiadanie a vyjasnenie myšlienok a najmä na uistenie, že aj vaša situácia má riešenie.

Pozývame vás načerpať zo skúseností a vedomostí kvalitných lektorov, ktorí vás prevedú rôznymi rodičovskými témami a odpovedia aj na vaše aktuálne či dlhodobo nezodpovedané otázky.

Viac informácii ohľadom Rodička môžete sledovať na našom facebooku – Orientačné dni Banská Bystrica, kde pravidelne informujeme o najbližších podujatiach. https://www.facebook.com/orientacnednibb

Priame prenosy z Rodička sledujte na stránke https://sbb.sk/rodicko/

Táto akcia bola realizovaná z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.